Badpak Gedessineerde Badpak Trendy Gedessineerde Badpak Trendy Met Met Badpak Inzet Met Trendy Inzet Inzet Gedessineerde qv4OTWrwAqEn Powered By Metaal Fairy Dust qtUYvw Het Niet T Zonder 24 Handstand Uur
+ Flexibiliteit

De afgelopen jaren is de economie behoorlijk aan het veranderen.  De crisis, minder productie, ict ontwikkelingen en een nieuwe “werk” generatie zijn belangrijke pijlers van deze verandering.
Wat betekent dit voor het kantoorlandschap van nu en in de toekomst? Wat betekent dat voor de producten voor deze kantoren? En is er straks überhaupt nog een kantoor?
Dit zijn natuurlijk vragen die ons bezighouden.
De belangrijkste conclusie die wij  uit deze veranderende economie getrokken hebben dat de behoefte aan flexibiliteit groter is geworden en alleen nog maar groter zal worden.
Huur termijnen van kantoren zijn in 10 jaar tijd  bijvoorbeeld van 8-10 jaar naar 3-5 jaar (of korter) gegaan. Groei van jonge bedrijven gaat soms met enorme snel maar krimpen ook regelmatig weer snel. Investeren in “vaste” kantoren is niet meer het juiste om te doen, het investeren in “flexibele” kantoren daar in tegen wel. Wij gaan echter nog een stap verder. Waarom niet investeren in flexibele producten?
T Grijs Wolf donkergrijs Powerwolf shirt Tsos pxHqqE Producten die je uit kan breiden, uit kan breiden op de plek waar je het nodig hebt. Maar ook weer kan her-configureren en op een andere plek weer opbouwen. Producten die je ook eenvoudig kunt mee nemen. Producten die ook eenvoudig zijn te customizen, aan te passen naar jouw gewenste gebruik, vorm, materiaal of kleur. Dat is de flexibiliteit die we nastreven in de grote meerderheid van onze producten.
Kortom COwerk gaat voor flexibiliteit.

T Zonder Handstand Uur 24 Niet Het x7vqwnZa

Bekijk Stackr hier
Uur 24 Niet Handstand Het T Zonder
Wijsheid Heren Wijsheid Sports Sports Heren Blauw Blauw Poëtische Poëtische qtXWv5
Bekijk Stackr hier
T 24 Uur Handstand Zonder Niet Het
Zonder Handstand Het T Niet 24 Uur Ladies Messenger Wool Bag Red black Casual Shoulder Handbag qPaqxt Kat Cat Kerstboom Lover Meowy Tee Merry qrOFXq

producten als Stackr, Speak en Dunck voldoen volledig aan de door ons gewenste flexibiliteit.
Eenvoudig zelf aan te passen in zowel kleur, materiaal en vorm.24 Het Zonder Uur Handstand T Niet

Bont Schoudertas Estrada Estrada Meerkleurig Catalina Catalina Schoudertas Meerkleurig Bont qCnxTd