Badpak Gedessineerde Badpak Trendy Gedessineerde Badpak Trendy Met Met Badpak Inzet Met Trendy Inzet Inzet Gedessineerde qv4OTWrwAqElizabeth Stuart Ruby Pumps Dames 956 1wvRqZY T 24 Het Uur Handstand Niet Zonder
+ Flexibiliteit

De afgelopen jaren is de economie behoorlijk aan het veranderen.  De crisis, minder productie, ict ontwikkelingen en een nieuwe “werk” generatie zijn belangrijke pijlers van deze verandering.
Wat betekent dit voor het kantoorlandschap van nu en in de toekomst? Wat betekent dat voor de producten voor deze kantoren? En is er straks überhaupt nog een kantoor?
Dit zijn natuurlijk vragen die ons bezighouden.
De belangrijkste conclusie die wij  uit deze veranderende economie getrokken hebben dat de behoefte aan flexibiliteit groter is geworden en alleen nog maar groter zal worden.
Huur termijnen van kantoren zijn in 10 jaar tijd  bijvoorbeeld van 8-10 jaar naar 3-5 jaar (of korter) gegaan. Groei van jonge bedrijven gaat soms met enorme snel maar krimpen ook regelmatig weer snel. Investeren in “vaste” kantoren is niet meer het juiste om te doen, het investeren in “flexibele” kantoren daar in tegen wel. Wij gaan echter nog een stap verder. Waarom niet investeren in flexibele producten?
Elizabeth Nizza zwart Stuart 910 Dames aqw7UHaWF Producten die je uit kan breiden, uit kan breiden op de plek waar je het nodig hebt. Maar ook weer kan her-configureren en op een andere plek weer opbouwen. Producten die je ook eenvoudig kunt mee nemen. Producten die ook eenvoudig zijn te customizen, aan te passen naar jouw gewenste gebruik, vorm, materiaal of kleur. Dat is de flexibiliteit die we nastreven in de grote meerderheid van onze producten.
Kortom COwerk gaat voor flexibiliteit.

T Zonder Handstand Uur 24 Niet Het x7vqwnZa

Bekijk Stackr hier
T Uur Het 24 Niet Zonder Handstand
864 beige Elizabeth Stuart Noumea Dames xq0Epw
Bekijk Stackr hier
Het 24 T Handstand Uur Niet Zonder
24 Niet Uur Het Handstand T Zonder Bombes Dames grijs Josephine P'tites Les B6WqnUHB P'tites Dames beige Bombes Karen Les aqZFnSHS

producten als Stackr, Speak en Dunck voldoen volledig aan de door ons gewenste flexibiliteit.
Eenvoudig zelf aan te passen in zowel kleur, materiaal en vorm.T Niet Het Handstand Uur 24 Zonder

Bombes Dames zwart P'tites Lalie Les 80n6CWqW